Tietoa yrityksestä:

Nivalan Fysioterapialla on toimitilat Nivalan ydinkeskustassa Toripiha 1 Forumin yläkerrassa 2kerroksessa toimitiloihimme on käynti portaita tai hissiä käyttäen suoraan oven eteen.
Sievin hoitolaitoksemme sijaitsee seuraavassa osoitteessa: Sievin Fysikaalinen hoitolaitos matinpolku 12
Puh. 08 480 348

Yrityksessämme työskentelee viisi terveydenhuollonoikeusturvakeskuksen laillistamaa fysioterapeuttia
ja sivutoiminen talouspäällikkö, yrityksellämme on lääninhallituksen lupa fysioterapiapalvelujen tuottamiseen
Yrityksemme yhtiömuoto on osakeyhtiö ja Y- tunnuksemme on 1978115-0.

Puh. Nivalan toimipisteeseen 08 440733 tai 044 296 4042

                                       
Kokemus ja osaaminen:

Yrityksen vastaava johtaja Esa Laakkonen on toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1995 alkaen yksityis sektorilla. Yli 20 vuoden työkokemukseen sisältyy aikuisten/lasten neurologinen fysioterapia ja tuki- ja liikuntaelin sairauksien fysioterapia. Lisäksi vastaavalla johtajalla on korkeakoulujen rekisteriin hyväksytty erikoiskoulutus: Rangan toiminta ja terapeuttinen harjoittelu.
Erikoistumiskoulutuksen lisäksi löytyy myös runsaasti muuta jatkokoulutusta. Yrityksemme kaikki fysioterapeutit ovat suorittaneet peruskoulutuksen jälkeisen erikoistumiskoulutuksen.
Yrityksemme taloushallinnasta vastaa Sari Laakkonen, jolla on yli 20 vuoden kokemus yksityisen lääkäri-ja fysioterapiayrityksen taloushallinnosta ja johtamisesta.

Terapia ja arviointi menetelmät

Nivalan Fysioterapiassa/Sievin fysikaalisessa hoitolaitoksessa käytetään vain yleisesti hyväksyttyjä fysioterapia menetelmiä. Erikoisosaamista löytyy terapeuttisen harjoittelun, ortopedisen manuaalisen terapian alueelta, MDT-terapian ja neurologisen fysioterapian aloilta. Terapian tuloksia arvioidaan jokaisella hoitokerralla havainnoimalla, haastattelemalla ja mittaamalla, käytössämme on nykyaikaiset lääkinnällisen harjoitteluterapian laitteistot.

Yhteistyökumppanit

Yrityksemme on toiminut Nivalassa yli 10 vuoden ajan, Syksyllä 2005 toimintamme laajeni Sieviin olemme panostaneet henkilökunnan erikoistumiskoulutukseen ja se on näkynyt mm. kasvavassa asiakasvirrassa.
Yrityksellämme on voimassa olevat sopimukset lääkinnällisen kuntoutuksen tuottamisesta Kallion peruspalvelukuntayhtymän, Kelan jokilaaksojen vakuutuspiirin kanssa. Edellä mainitun lisäksi tuotamme myös useille eri yrityksille ja veteraanijärjestöille kuntoutuspalveluita.

Fysioterapia